Producten

Hieronder een overzicht van onze Freeys® mp3’s die je helpen je focus te verbeteren, oude gewoontes los te laten en je levensdoelen te bereiken.
Alle aankopen zijn direct na betaling te downloaden en zijn af te spelen op mp3 spelers, iPods, mobiele telefoons, laptops en computers.

Geld in overvloed

Leven in overvloed begint met positieve overtuigingen in je onderbewustzijn. Verwijder alle negatieve programma’s en gewoonten uit je onbewuste en creëer het leven van je dromen. Vanzelf… vanuit innerlijke kracht.

Afvallen

Onware overtuigingen in je onderbewustzijn kunnen ervoor zorgen dat afvallen heel moeizaam gaat. Verwijder negatieve overtuigingen  en vervang ze door positieve. Hierdoor wordt je wilskracht veel groter en bereik je je streefgewicht zonder tegenwerking en zelfsabotage.

Verslavingen

Om verslavingen succesvol te kunnen aanpakken is het van groot belang dat je de medewerking hebt van je onderbewustzijn. Op die manier heb je veel meer wilskracht van binnenuit.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kun je leren. Je kunt er voor zorgen dat je vanuit binnen moeiteloos zelfvertrouwen naar buiten toont. Vanuit een gevoel van eigenwaarde en in jezelf geloven. Als je de basis veranderd dan hoef je geen masker op te zetten en toneel te spelen. Echte kracht van binnen.

Zelfsabotage

Hoe kan het? Hoe kan het? Hoe kan het? Waarom saboteer je jezelf? Een gevolg van onware overtuigingen in je onderbewustzijn is het saboteren van jezelf. Deze overtuigingen zijn in je jeugd gevormd en meestal onbewust. Je weet niet dat je ze hebt. En het verwoest je dromen en je leven.

Sociale vaardigheden

Met goede sociale vaardigheden wordt je leven een stuk makkelijker en haal je er veel meer voldoening uit. Vergroot je sociale vaardigheden om de omgang met familie, klant, baas en vrienden te vergemakkelijken.

Hoger bewustzijn

De basis van een hoger bewustzijn wordt gevormd door de juiste overtuigingen in je onderbewustzijn. Herprogrammeer je onderbewustzijn voor samenwerking tussen bewustzijn, onderbewustzijn en hoger bewustzijn.

Relaties

Zorg ervoor dat je onderbewustzijn meewerkt aan het aangaan en onderhouden van harmonieuze en opbouwende relaties. Romantische relaties en relaties met vrienden en familie.

Succesvol leven

Verander je onderbewustzijn zodanig dat er vanuit je binnenste een drang en overtuiging ontstaat om succesvol het leven aan te pakken. Zelfverzekerd en met succes je leven vorm geven.

Productiviteit

Als je productiever wilt worden dan is het zaak om je onderbewustzijn te herprogrammeren. Op die manier zorg je voor een krachtige medewerking in plaats van zelfsabotage.

Studeren en examen

Zorg ervoor dat je van binnen blij bent om naar school, les of college te gaan. Verhoog je rust en vertrouwen tijdens toetsen en examens. Optimale concentratie.

Seksualiteit

 Een positief zelfbeeld en tevredenheid over je lichaam is voor gezonde seksualiteit essentieel.

Algemene gezondheid

Voor een goede gezondheid is een goed werkend immuunsysteem van groot belang. Het vertragen van het verouderingsproces zorgt voor kwaliteit van leven tot op hoge leeftijd.

Goede nachtrust

Verbeter de kwaliteit van je slaap. Maak een einde aan slapeloosheid. Laat alle stress los.