De Freeys® methode

25 minuten per dag moeiteloos schonen en herprogrammeren

 

De Freeys® methode

15 minuten per dag moeiteloos schonen en herprogrammeren

 

De Freeys® methode is uniek en doeltreffend

De Freeys® methode is uniek, met gemak toe te passen en heel doeltreffend.

Hoe kan dit? De methode is ontwikkeld voor deze tijd waarin alles versneld en makkelijk gaat. Niet alleen het gebied van computers en technologie gaat alles snel vooruit. Ook het verruimen van het menselijk bewustzijn gaat met sprongen vooruit.
Uit de combinatie van de laatste technologie, eeuwenoude kennis over het bewustzijn en versnelde bewustzijnsverruiming is de Freeys® methode ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Gedurende 21 dagen luister je ongeveer 25 minuten per dag naar een Freeys® mp3 om je onderbewustzijn op een bepaald gebied te herprogrammeren. Dit doe je voor het slapen gaan of op een ander tijdstip.

Je luistert met een koptelefoon naar rustgevende muziek en subliminale affirmaties die je onderbewustzijn schoonmaken en herprogrammeren.

Het eerste deel van de affirmaties is gericht op het schoonmaken van je onderbewustzijn. Het gaat daarbij om het loslaten van trauma’s, onware overtuigingen, beperkende gewoonten en gedachten. Het tweede deel is gericht op het programmeren van gewenste, positieve en ondersteunende programma’s, gewoonten en overtuigingen.

In je jeugd ben je geprogrammeerd door o.a je ouders, je familie, je vrienden, je leraren en de tv. Dat ging makkelijk omdat je hersenen zich constant in theta bevonden. Onze techniek brengt je terug in die theta toestand waarna het herprogrammeren net zo gemakkelijk gebeurt.

Indien gewenst kunnen we een mp3 op maat voor je maken. Op jou afgesteld aan de hand van de informatie die je ons verstrekt. Optioneel is daarbij het gebruik van je eigen muziek en zelfs je eigen stem.

vrijheid-onderbewustzijn-programmeren

Freeys staat voor Free yourself

Vrijwel iedereen heeft een setje problemen die getransformeerd kunnen worden naar kracht. Een einde aan zelfsabotage. Je zit jezelf niet meer in de weg maar je hele wezen wordt vrijgemaakt.
Na je transformatie blijkt dat al je problemen, uitdagingen en obstakels er juist waren om deze transformatie in gang te zetten.