De Freeys® methode

schonen en herprogrammeren terwijl je slaapt

 

De Freeys® methode is uniek en doeltreffend

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar de Freeys® methode is uniek, met gemak toe te passen en heel doeltreffend.

Hoe kan dit? De methode is ontwikkeld voor deze tijd waarin alles versneld en makkelijk gaat. Niet alleen het gebied van computers en technologie gaat alles snel vooruit. Ook het verruimen van het menselijk bewustzijn gaat met sprongen vooruit.
Uit de combinatie van de laatste technologie, eeuwenoude kennis over het bewustzijn en versnelde bewustzijnsverruiming is de Freeys® methode ontwikkeld.

 

Freeys staat voor Free yourself

Vrijwel iedereen heeft een setje problemen die getransformeerd kunnen worden naar kracht. Een einde aan zelfsabotage. Je zit jezelf niet meer in de weg maar je hele wezen wordt vrijgemaakt.
Na je transformatie blijkt dat al je problemen, uitdagingen en obstakels er juist waren om deze transformatie in gang te zetten.

 

Hoe werkt het

Gedurende 28 dagen luister je ongeveer 25 minuten per dag naar een Freeys® geluidsbestand om je onderbewustzijn op een bepaald gebied te herprogrammeren. Dit doe je tijdens je slaap dus het kost je geen tijd.

Je luistert met een koptelefoon naar een Freeys® geluidsbestand met rustgevende muziek en subliminale affirmaties die je onderbewustzijn schoonmaken (verwijderen van onware overtuigingen) en herprogrammeren (inbrengen van positieve en ware overtuigingen).

Let op: dit zijn geen algemene zweverige affirmaties maar unieke grondige statements die je onderbewustzijn op een bepaald gebied eerst schoonmaken en vervolgens opvullen met krachtige en ware overtuigingen.

Het eerste deel van de affirmaties is gericht op het schoonmaken van je onderbewustzijn. Het gaat daarbij om het loslaten van trauma’s, onware overtuigingen, beperkende gewoonten en gedachten. Het tweede deel is gericht op het inbrengen, ontwikkelen en programmeren van gewenste, positieve en ondersteunende programma’s, gewoonten en overtuigingen.

Dit duurt ongeveer 25 minuten en kan voor het slapen gebeuren of bij het wakker worden. Ook is het mogelijk om dit tijdens een middagdutje te doen. Een powernap van 25 minuten!