Van jezelf houden

De basis voor alle succes en geluk in je leven

Stoppen met zelfsabotage en verslavingen

Geld kan onbelemmerd gaan stromen

Voornemens eindelijk kunnen waarmaken

Niet van jezelf houden, zowel bewust als onbewust, is de allergrootste oorzaak van ellende en zelfsabotage in je leven.
Het blokkeert je succes op elk niveau.

Niet van jezelf houden is vaak onbewust. Het zit in je onderbewustzijn en je bent je er daarom niet bewust van.

Dat je helemaal niet van jezelf houdt zit als een programma verborgen in je onderbewustzijn. Hierdoor saboteer je jezelf en je weet niet hoe dat komt.

Je bent een prachtig wezen en je weet dat je op aarde bent om dat te tonen en met jouw gaven jezelf en anderen te helpen. En een rijk, succesvol en voldoenend leven te hebben hierdoor. Toch?

Maar!

Je saboteert jezelf

Wat erin zit komt er niet uit

Je kunt je niet aan je voornemens houden

Je doet niet wat nodig is

Je verdooft jezelf door: tv of eten of alcohol of sex of games of drugs of winkelen of wat dan ook.

Er is niets mis met tv of eten of alcohol of sex of games of drugs of winkelen of wat dan ook.
Maar als je het teveel doet en je jezelf ermee saboteert dan moet je kijken wat daar achter zit.

En wat zit er meestal achter? Wat is de basis van zelfsabotage en verslavingen en mislukking?

Onbewust! niet van jezelf houden.

BLIJVENDE verandering

De basis voor RIJKDOM

LEEF je potentieel

Hoe komt het dat je onbewust niet van jezelf houdt?

In je jeugd heb je als een spons allerlei overtuigingen en programma’s in je onderbewustzijn opgeslagen. Daar kun je niets aan doen. Vanaf je geboorte tot ongeveer 7-8 jaar staat je onderbewustzijn wagenwijd open en sla je alles wat er tegen je gezegd wordt en wat je meemaakt op als waarheid.

Jij bent niks waard. Van jou zal er niks terecht komen. Een vader die je het gevoel geeft onhandig te zijn. Vriendjes die je plagen. Grapjes van familie als je naar de wc bent geweest. Kleine stinkerd! Goed bedoelde grapjes van een oom of tante. Lelijk aapje. Kleine deugniet! (je deugt niet!). Een moeder die vaak kritiek op je heeft al dan niet goed bedoeld. Vriendjes die je rooie noemen.

Van je ouders, familie, buren, leraren, vriendjes en vriendinnetjes doe je allemaal onware overtuigingen op. Je onderbewustzijn weet niet wat een grap is en wat echt is. Zelfs met liefdevolle ouders kun je allerlei onware programma’s in je onderbewuste stoppen. En via de tv en reclame doe je ook allemaal onware overtuigingen op.

Stel je vader speelt met je en zegt vaak voor de grap: stinky boy, stinky boy, stinky boy. Je onderbewustzijn slaat dit op een gegeven moment op als programma, als waarheid. Ik ben een stinky boy.
En dan ben je volwassen en je weet niet waarom je je altijd vies voelt en onzeker. Smetvrees. En je onderbewustzijn moet zijn programma uitvoeren. Ik ben een stinky boy. Dus worden er situaties gecreëerd die dat bewerkstelligen.

En dan hebben we het nog niet gehad over misbruik, slaag, scheiding en andere oorzaken die ervoor zorgen dat je onderbewustzijn programma’s opslaat die Niet Van Jezelf Houden veroorzaakt.

Zelfs met liefdevolle ouders en een gelukkige jeugd doe je allerlei onware programma’s en overtuigingen op die verborgen zitten in je onderbewustzijn.

En je onderbewustzijn met allerlei onbewuste en onware overtuigingen creëert je leven voor 95%.

Het komt erop neer dat de meeste mensen rondlopen met onbewuste onware overtuigingen en programma’s in hun onderbewustzijn. Die veroorzaken een onbewust Niet Van Jezelf Houden met als gevolg:

Geen of nauwelijks succes
Zelf sabotage
Verslavingen
Vast zitten en niet verder komen
Niet aan voornemens kunnen houden

INNERLIJKE KRACHT

ZELFVERTROUWEN

EIGENWAARDE

De oplossing!!!

De oplossing is het proces omkeren:

Het gaat erom deze foutieve programma’s en onware overtuigingen in je onderbewustzijn:

1) kunnen bereiken

2) vervolgens kunnen verwijderen

3) vervolgens ware overtuigingen en programma’s plaatsen

Dat is het. Het is een totale schoning, herprogrammering en upgrade waarbij je gaat leven vanuit een Krachtig Van Jezelf Houden. Je stopt met jezelf saboteren. Je kunt je voornemens uitvoeren. Een  einde aan verslavingen die onbewust (!) bedoeld waren om jezelf te verdoven en ondermijnen.

Van jezelf houden is de basis van een gelukkig, succesvol, rijk en voldoenend leven!

Ons programma

1) Je luistert gedurende vier weken één keer per dag naar een geluidbestand. Dat gebeurt meestal gewoon op het moment dat je gaat slapen. Heel makkelijk.

2) De techniek zorgt ervoor dat je onderbewustzijn openstaat voor het verwijderen van onware en saboterende programma’s. Dit gebeurt door middel van speciale affirmaties en statements.

3) Na het verwijderen worden er nieuwe en ware overtuigingen ingevoerd door middel van speciale affirmaties en statements.

Je hoeft niet precies te weten wat er in je jeugd is gebeurd.

Je hoeft niks te herbeleven.

Het werk gebeurt terwijl je slaapt. Je hoeft verder geen inspanning te leveren. Het gaat er juist om dat je ontspannen bent. Net zoals je in je jeugd je onderbewustzijn zonder je eigen inspanning is geprogrammeerd gebeurt dat nu ook. 

Ons programma verwijderd alle onware overtuigingen op het gebied van Niet Van Jezelf Houden.
Bekijk hier een aantal affirmaties die gebruikt worden om je onderbewustzijn te schonen en herprogrammeren.