Zelfvertrouwen vergroten

Je leven in eigen hand nemen

eigenwaarde verhogen – jezelf respecteren

slechts 1x per dag 15 minuten naar het programma luisteren

krachtig, doortastend en zelfzeker vanuit je onderbewustzijn

Ben jij klaar voor een krachtig zelfvertrouwen?

Je ziet mensen die zelfverzekerd overkomen, energie uitstralen, en weten wat ze doen en zeggen. Mensen met zelfvertrouwen kennen zichzelf en accepteren hun sterke en zwakke eigenschappen.

Zij trekken zich weinig aan wat anderen denken of zeggen. Als zij over iets twijfelen of advies nodig hebben, dan weten zij de mensen te vinden van wie zij een objectieve reactie kunnen verwachten. Naast advies inwinnen hebben deze mensen het lef om vanuit gevoel een beslissing te nemen en actie te ondernemen, en accepteren daarbij elke uitkomst.

Mensen die zelfverzekerd zijn durven zichzelf te laten zien, authentiek te zijn. Zij durven ook assertief te zijn, hun grenzen aan te geven, te falen, toe te geven dat ze iets niet kunnen of gewoon ‘nee’ zeggen als ze ergens niet willen of geen zin in hebben.

Zelfvertrouwen beïnvloedt ons leven op veel manieren. Mensen met veel zelfvertrouwen zijn gelukkiger en minder vatbaar voor psychologische problemen. Ze nemen meer initiatief en voelen zicht beter op hun gemak in sociale situaties en in de relatie met hun partner. Daarnaast weten ze beter om te gaan met faalangst en perfectionisme.

Te weinig zelfvertrouwen kan daarentegen neerslachtigheid en spanningen veroorzaken en zorgt ervoor dat we niet het beste van onszelf laten zien. En dat is zonde, want het is goed mogelijk om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

BLIJVENDE verandering

EIGENWAARDE vergroot

LEEF je potentieel