Over ons en onze transformatie

Drie vrienden die ruim 25 jaar technieken en methodes van over de hele wereld hebben bestudeerd en uitgevoerd. En die hebben teruggebracht naar een methode die snel en effectief werkt. Alle rommel en rituelen verwijderd zodat de kern is overgebleven.
Ook jij bent geprogrammeerd in je jeugd. En je kampt nu dagelijks met de gevolgen hiervan.

Met de Freeys® methode kun je moeiteloos de je ongewenste gedragingen en overtuigingen verwijderen. Vijftien minuten per dag ontspannen en de methode zijn werk laten doen.

Willie Meester

Jarenlang was mijn balans te vinden in het midden van uitersten. Na een weekend van socializen, stappen en fijne feestjes maakte ik mijn gang naar het biologische schap en de raw food shop. Door mijn ervaring en werk voeding & lifestyle coach wist ik dit lang vol te houden. Toch pleegde ik roofbouw op mijn lichaam.

Naast dat ik gewoon super nieuwsgierig ben en een experimentje niet uit de weg ga, werd het me duidelijk dat bepaalde belemmerende overtuigingen in mijn onderbewustzijn de oorzaak waren voor mijn onrust en zelfsaboterende gedrag. Deze heb ik onder andere door de Freeys® methode kunnen transformeren en het heeft mijn leven verrijkt.

Alles wat ik geleerd heb op mijn pad deel ik met mijn klanten in mijn holistische praktijk, waar ik acupunctuur, Chi Nei Tsang buikmassage & voeding & leefstijl coaching combineer.

Naast twee Bachelors & een Master degree, ben ik opgeleid als Raja Yoga docent door Ajita Barbier, door Mantak Chia in de Universal Healing Tao en ben ik Cum Laude afgestudeerd aan Shenzhou University in de Chinese Geneeskunde. Ontdek meer over mij en mijn werk op mijn bedrijfspagina.

Michel Vishnudatt

In mijn jeugd ben ik lichamelijk en geestelijk mishandeld. Talloze trauma’s opgelopen en vaak in angst geleefd. Van mijn twintigste tot mijn vijfenveertigste ben ik bezig geweest om de eerste zestien jaren van mijn leven te verwerken en te genezen. Natuurlijk is dat tijdens het hele proces niet altijd duidelijk. Maar terugkijkend kun je dat vaststellen.

Waarom kon ik nooit genoeg geld verdienen? Waarom saboteerde ik mijzelf constant? Waarom maakte ik mijn opleidingen niet af? Waar kwam de enorme zelfsabotage vandaan? Waarom had ik zo’n enorme drang naar zowel zelfontwikkeling als zelfsabotage? Hoe kan dat allemaal naast elkaar bestaan?

Op een gegeven moment is het me duidelijk geworden dat de eerste jaren van mijn leven (begonnen met een traumatische vroeggeboorte) mij hebben gevormd en vooral geprogrammeerd. De Freeys® methode heeft de programmering van mijn jeugd ongedaan maakt. En omgekeerd. Mezelf getransformeerd naar gezondheid en succes.

Mijn trauma’s en onware overtuigingen heb ik omgezet naar krachtige levens bevorderende programma’s. Ik heb de mishandeling en programmering van mijn jeugd gebruikt om te transformeren en ik help nu anderen met hetzelfde. Zo is de cirkel rond.

Met geld heb ik altijd geworsteld. Totdat ik erachter kwam dat iedereen een soort plafond heeft. Een onbewust plafond die de geldstroom en inkomen belemmert.  Verhoog het plafond en het geld gaat stromen. Dat kan niet anders!

michel-vishnudatt

Jeroen Ammerlaan

Mijn leven heeft zich gekenmerkt door tegenpolen. Aan de ene kant was ik bezig met ontwikkeling, transformatie, gezondheid en bewustzijnsverruiming. Aan de andere kant was er zelfsabotage, alcohol, verruimende middelen en seksuele uitspattingen. Nu is er natuurlijk niets mis met verruimende middelen en seks, tenzij je jezelf ermee beschadigd. Verruimende middelen kunnen inzicht en doorbraken bewerkstelligen. Seksuele energie kan ingezet worden om de doelen in je leven te bereiken.

Inmiddels is voor mij alles samen gekomen. Ik heb geleerd mijn energie te gebruiken in plaats van deze te verspillen. De Freeys® methode heeft mijn ongewenste overtuigingen en ongewenst gedrag omgezet naar krachtige en ware overtuigingen over mijzelf.

De Freeys® mp3 die op mij persoonlijk de meeste invloed heeft gehad is Zelfvertrouwen vergroten. Die heeft ervoor gezorgd dat ik nu zonder nadenken met anderen omga.