Werkwijze

Samenstelling van je persoonlijke script

Na ontvangst van je bestelling ontvang je via e-mail het door jouw gekozen script. Een script bevat doorgaans tussen de 75 en 100 zinnen. Tevens ontvang je een digitaal handboek met meer informatie en achtergronden over het programma.

Zelf inspreken van het script is belangrijk

Jouw persoonlijk script spreek je zelf in. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces en eenvoudig te realiseren. Er bestaan verschillende manieren om het script in te spreken en naar ons te sturen.

WhatsApp is de meest gebruikte en makkelijke manier

De meest gebruikte en makkelijke manier is een gesproken bericht via een chatapplicatie zoals WhatsApp te versturen. Een andere optie is het verzenden van de ingesproken bestanden via WeTransfer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en er is er daarom altijd één die bij jouw situatie past.

Zelf muziekbestand kiezen of aanleveren

Wat dan nog rest is je keuze doorgeven van het muziekbestand dat je wilt gebruiken voor je luistersessies. Je kunt een keuze maken uit onze speciaal voor dit doel samengestelde tracks. Dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen muziekbestand aan te leveren die voor dit doel geschikt is en je aanspreekt. Hierbij kun je onder andere denken aan natuurgeluiden, new age muziek en klassieke muziek.

Vervaardiging geluidsbestand

Na ontvangst van het ingesproken script wordt deze samengevoegd met het muziekbestand van jouw keuze. Bovendien wordt aan het geluidsbestand een techniek toegevoegd die je moeiteloos in een thèta bewustzijnstoestand brengt. De totale duur van het het geluidsbestand is doorgaans circa 30 minuten. Dit kan variëren en is afhankelijk van het script.

Luistersessies ‘s avonds en/of overdag

Je luistert je persoonlijk geluidsbestand voor het slapen gaan en/of overdag tijdens een powernap. Omdat het wellicht niet altijd mogelijk is om de luistersessie op een vast moment op de dag te doen ontvang je twee versies van de thèta meditatie. Twee mp3’s met dezelfde affirmaties en techniek, maar met een verschillend einde.

  • Eén versie kan worden gebruikt voor het slapen gaan en wordt zo ingesteld dat er een moeiteloze overgang kan plaats vinden naar de reguliere nachtrust aan het einde van de luistersessie.
  • De andere versie kan worden gebruikt als powernap gedurende een voor jou passend moment op de dag en wordt zo ingesteld dat er een moeiteloze overgang plaats vindt naar een ontspannen waaktoestand aan het einde van de luistersessie.

Opbouw geluidsbestand

Eerste 15 minuten geleidelijk naar een thèta bewustzijnstoestand

Door middel van de luistersessie worden je hersengolven moeiteloos binnen 15 minuten in thèta-activiteit gebracht, het domein van je onderbewustzijn. Wanneer je deze staat van meditatieve ontspanning hebt bereikt, is je onderbewustzijn ontvankelijk voor het ontvangen van boodschappen die besloten liggen in de affirmaties die onderdeel zijn van je script.

Script start na 15 minuten

Na 15 minuten start het door jou ingesproken script. Vaak zul je dan al een diepe staat van ontspanning hebben bereikt of zelfs slapen. De opbouw van het script en de intentie en herhaling van de zinnen zorgen ervoor dat oude, beperkende programma’s uit je onderbewustzijn worden verwijderd en worden vervangen door nieuwe programma’s zoals opgenomen in jouw script.

28 luistersessies

Gemiddeld duurt het 28 luistersessies om je onderbewustzijn op een bepaald gebied te schonen en herprogrammeren.