Stoppen met roken

In één keer stoppen met roken

slechts 1x per dag 25 minuten naar het programma luisteren

68% van onze cliënten stopt blijvend met roken

automatisch ondersteunende kracht vanuit je onderbewustzijn

opbouw van gezondheid en vitaliteit

 

Social Media Actie! Van zaterdag 4 mei t/m vrijdag 10 mei zijn al onze producten met 50% korting te koop!

Stoppen met roken?

Stoppen met roken is niet makkelijk maar we kunnen het zo makkelijk mogelijk maken.

Het enige dat je hoeft te doen is 1x per dag 25 minuten met koptelefoon naar het programma luisteren en zo je onderbewustzijn herprogrammeren.

Heb je moeite met goede voornemens vasthouden en uitvoeren?
Dit programma zorgt ervoor dat je hele wezen mee gaat werken aan je doelen. Innerlijke rust en kracht in plaats van innerlijke strijd.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Op dit moment zit je onderbewustzijn vol met overtuigingen die het stoppen met roken tegenwerken. Die overtuigingen hebben zich voor het grootste gedeelte in je jeugd gevormd. Een ander deel van de overtuigingen hebben zich gevormd tijdens het roken.

Al deze overtuigingen zijn onbewust. Je bent je er niet van bewust. Je onderbewustzijn is een krachtige uitvoerder van deze overtuigingen. Wilskracht helpt dan niet.

Herhaling: wilskracht helpt dan niet.

Ons programma vervangt alle onware overtuigingen over jezelf en over roken. Ze worden vervangen door ware positieve overtuigingen over jezelf. Hierdoor gaat op een gegeven moment je onderbewustzijn meewerken in plaats van tegenwerken.

Na een korte en moeiteloze voorbereiding kun je stoppen met roken met daarbij een enorme ondersteuning vanuit je onderbewustzijn.

Bijkomend voordeel is dat deze ware en nieuwe overtuigingen je niet alleen helpen te stoppen met roken maar daarnaast op allerlei gebieden in je leven een zeer positieve invloed hebben.

Nog niet bekend met de kracht van onze unieke methode?

De kracht van je onderbewustzijn gebruiken

 

Proberen af te vallen door slechts je wilskracht gebruiken is vaak tot falen gedoemd omdat je eerst je basis goed moet neerzetten. Zodra je die basis door het programma opnieuw hebt opgebouwd zal het afvallen en vooral de keuzes die je hierin maakt veel makkelijker gaan. Alle neuzen dezelfde kant op. Je maakt de juiste keuzes met betrekking tot eten. Daarnaast bouw je blijvende resultaten op en werk je aan een levenslange gezondheid en vitaliteit. Je bereikt en behoudt je ideale gewicht.

Ons programma is succesvol en uniek omdat het eerst alle negatieve overtuigingen over jezelf, je voeding en je gezondheid verwijderd. Daarna worden er nieuwe krachtige en positieve overtuigingen ingebracht.

Voordelen van dit programma: doordat je geen tegenwerking meer ervaart zul je het voor jouw ideale gewicht bereiken. Je gaat van jezelf en van je lichaam houden. Je zit goed in je vel en voelt je thuis in je lichaam. Zelfverzekerd met een vergroot gevoel van eigenwaarde.