Geld en rijkdom

geld is heerlijk en je hebt er recht op

geld is de bron van kwaliteit kunnen kopen

slechts 1x per dag 15 minuten naar het programma luisteren

verander je onderbewustzijn en wordt een geldmagneet

Ben jij klaar voor rijkdom?

Als je onderbewustzijn meewerkt is het onmogelijk om weinig geld te hebben!

Of je het nu gelooft of niet, de manier waarop je over geld denkt heeft een directe invloed op hoeveel je er van zult hebben.

 

Strijd en worstel jij met geld?

Stel jij je voor dat je veel geld hebt, maar geloof je (onbewust) niet echt dat het voor jou mogelijk is?

Denk je dat alleen andere mensen echt rijk kunnen zijn?

Blijf je wachten op geluk met geld? Zoals de loterij winnen?

Wil je de manier waarop je over geld denkt veranderen en een solide en gezonde basis leggen om geld in je leven te laten stromen?

 

Iedereen heeft een plafond in zijn onderbewustzijn. Een limiet waar je niet overheen kan gaan. Je moet dit plafond verhogen anders zul je niet op een hoger niveau komen. Je eigen onderbewustzijn zorgt voor zelfsabotage. Je werkt jezelf tegen.

Echte rijke mensen wachten niet op een toevalstreffer. Zij denken niet dat het grote geld iets is dat aan anderen is voorbehouden. Ze vinden dat ze recht hebben op al het geld dat op hun pad komt. Geld is voor hen net zo normaal als ademen. Ze denken niet eens aan de mogelijkheid dat ze er niet genoeg van hebben.

Geld hebben is hun recht – en ze handelen ernaar, zodat het geld naar hen toe stroomt.

BLIJVENDE verandering

GELDBEWUSTZIJN vergroot

LEEF je potentieel

 Positieve overtuigingen over geld verdienen

De kracht van de juiste programmering van je onderbewustzijn is keer op keer bewezen. Zolang je geld ziet als iets dat ver van je afstaat, zolang je denkt dat enorme bedragen alleen in een droom tot je kunnen komen – zul je nooit genoeg hebben. Je kunt hard werken, maar je zult blijven strijden. Je blijft kansen missen (vaak door zelfsabotage) om meer te verdienen omdat je blijft denken dat ze niet voor jou bestemd zijn.

Het goede nieuws is dat je je overtuigingen met betrekking tot geld kunt veranderen en de Freeys® methode regelt dat voor je. Je huidige overtuigingen en gedachtepatronen worden herschreven door positieve statements die je relatie met geld in een positief perspectief plaatsen. Dit zal geleidelijk een nieuwe overtuiging in je onderbewustzijn vormen, waardoor je actief kunt zoeken naar en vrijelijk gebruik kunt maken van elke kans om veel geld te verdienen.

Geld is heerlijk. Geld is lekker. Sommigen noemen het echter de bron van het kwaad.

Wij noemen het: de bron van kwaliteit kunnen kopen. De bron van eindelijk kunnen relaxen. De bron van zonder zorgen leven.