De methode

schonen en herprogrammeren terwijl je slaapt

Een unieke methode die al het werk voor je doet terwijl je slaapt

Omdat het steeds duidelijker wordt dat het schonen en herprogrammeren van het onderbewustzijn het belangrijkste onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling zijn er inmiddels talloze methodes ontwikkeld om dit te bewerkstelligen.

Veel methodes zijn heel gericht en pakken succesvol een bepaald onderwerp aan, bijvoorbeeld gewichtsverlies en stoppen met roken. Sommige methodes zijn meer gericht op schonen en loslaten, terwijl anderen juist met name gericht zijn op herprogrammeren.

 

Hoe werkt het

Je luistert met koptelefoon naar een geluidsbestand met rustgevende muziek en subliminale affirmaties die  je onderbewustzijn schoonmaken (verwijderen van onware overtuigingen) en herprogrammeren (inbrengen van positieve en ware overtuigingen). Dit duurt ongeveer 30 minuten en kan voor het slapen gebeuren of bij het wakker worden. Ook is het mogelijk om dit tijdens een middagdutje te doen. Een powernap van 30 minuten!

 

Uniek en veelomvattend

Onze methode is uniek vanwege de combinatie van een aantal elementen die tezamen verantwoordelijk zijn voor het succes:

  • Het schonen van het onderbewustzijn zodat beperkende en onjuiste overtuigingen kunnen worden losgelaten
  • Het herprogrammeren van het onderbewustzijn door het inbrengen van positieve, ondersteunende en ware overtuigingen en programma’s
  • Het gebruik van het domein van thèta hersengolven om zo de ontvankelijkheid van het onderbewustzijn te bewerkstelligen
  • Optioneel: het gebruik van de eigen stem om gewenste transformatie kracht bij te zetten ( zie: op maat )

 

Het eerste deel van de affirmaties is gericht op het schoonmaken van je onderbewustzijn. Het gaat daarbij om het loslaten van trauma’s, onware overtuigingen, beperkende gewoonten en gedachten. Het tweede deel is gericht op het inbrengen, ontwikkelen en programmeren van gewenste, positieve en ondersteunende programma’s, gewoonten en overtuigingen.